تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

اینترنت برای اساتید دانشگاه رفع فیلتر می‌شود

حسینی کیا گفت: در حال حرکت به سمتی هستیم تا اینترنت بدون فیلتر توسعه پیدا کند. ابتدا فیلترینگ اینترنت برای گروه‌های هدف برداشته می‌شود و انشاالله این موضوع گسترش پیدا خواهد کرد و در نهایت تنها یک سری سایت‌های خاص که منجر به گسترش فساد می‌شوند فیلتر خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۲۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 17
کد خبر: ۱۴۲۸۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینی کیا عضو ناظر مجلس در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه رایانه‌ای در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر که قرار است، اینترنت بدون فیلتر به شکل آزمایشی برای اساتید برخی دانشگاه‌های خاص اعمال شود، گفت: برخلاف برخی نگاه‌ها که درباره فیلترینگ وجود دارد در حال برداشتن فیلترینگ اینترنت برای اساتید و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه‌های خاص هستیم که البته این طرح در مقطعی کوتاه و به شکل آزمایشی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در گام بعدی، این طرح برای اساتید کل دانشگاه‌های کشور اجرا خواهد شد و اینترنت بدون فیلتر در داخل دانشگاه‌ها در دسترس اساتید قرار می‌گیرد، افزود: تا پیش از بررسی و اجرایی شدن طرح صیانت از فضای مجازی، کمیته تعیین مصادیق مجرمانه نقش کلیدی را در کشور برعهده خواهد داشت.

عضو ناظر مجلس در کارگروه تعیین محتوای مجرمانه رایانه‌ای، گفت: در حال حرکت به سمتی هستیم تا اینترنت بدون فیلتر توسعه پیدا کند. ابتدا فیلترینگ اینترنت برای گروه‌های هدف برداشته می‌شود و انشاالله این موضوع گسترش پیدا خواهد کرد و در نهایت تنها یک سری سایت‌های خاص که منجر به گسترش فساد می‌شوند فیلتر خواهند شد.

حسینی کیا خاطرنشان کرد: امروز درباره یک سری افراد با توجه به سن و جایگاه علمی که دارند این احساس وجود دارد که اگر اینترنت آزاد در اختیار آن‌ها قرار گیرد این گروه به سمت استفاده نادرست از فضای مجازی نمی‌رود./ همشهری آنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار